Reiki i Täby

Vår anläggning ligger i Arninge och vi tar emot klienter från hela Norrort.

Är ni många på en arbetsplats som vill prova på/ha Reiki kan vi också komma till er vid enstaka tillfällen eller regelbundet.

Vill du ha en professionell behandling av en Reiki utövare i Täby är det till oss du ska vända dig. Vi finns på plats lokalt nära dig. Vi kan också hjälpa dig att planera in och boka återkommande behandlingar i rehabiliterande eller förebyggande syfte.

Oavsett dina behov kan vi hjälpa dig till en sundare kropp i balans med färre besvär.

 

Reiki – djupt avslappnande, energigivande och balanserande för hela kroppen.

Reiki är en mjuk och effektiv behandlingsmetod som kan hjälpa dig som är stressad, har för lite energi eller känner att du går på högvarv.

Reiki ger till exempel:

  • Djup avslappning
  • Minskad stress
  • Lindrad smärta
  • Minskade spänningar både fysiskt och mentalt
  • En ökad känsla av lugn och balans
  • Ökad cirkulation och välbefinnande
  • Hjälp vid insomningsbesvär
  • Minskad muskelvärk
  • Mer energi

 

Reiki – Ge dig själv en stund för avkoppling och återhämtning

Under en Reikibehandling blir du bekvämt omstoppad med filt och kudde på en massagebänk. Lugn musik och essentiella oljor hjälper dig att landa och koppla av. Genom olika mjuka grepp lugnar vi kroppen, hjälper den att komma i balans och fyller på energierna.

Reiki stöttar kroppens naturliga läkningsprocesser samtidigt som den arbetar med kroppens energisystem på samma sätt som exempelvis akupunktur och akupressur. Dessutom aktiverar den fysiska beröringen ”må-bra-hormoner” i kroppen som till exempel oxytocin.

 

Kort om kliniken i Arninge

På kliniken Arninge Rehab i Täby erbjuder vi en variation av olika behandlingar som kan kombineras för att ge dig bästa hjälp. Vi hjälper dig gärna se över helheten i ditt mående och kan guida dig kring din hälsa.

Hos oss får du alltid ett professionellt bemötande av välutbildade och erfarna personer med stor vana att jobba med människor efter deras individuella förutsättningar.

Hör av dig till oss och boka en tid. Vi kan hjälpa dig med brådskande problem men strävar alltid efter att jobba långsiktigt för att komma åt grundorsaken så du får en hållbar hälsa i längden.

Skicka

Vi är legitimerade

Vi har legitimerad personal med lång erfarenhet som med van hand tar sig an även de svåraste fall och hjälper dig med alla upptänkliga besvär i muskler och leder, men även problem med till exempel huvudvärk och tinnitus.