lsocoachning i Täby

Vår anläggning ligger i Arninge och vi tar emot klienter från hela norrort.

Är ni många på en arbetsplats som vill ha Hälsocoaching kan vi även komma till er. Hör av dig så tar vi fram ett passande upplägg.

Vill du ha en professionell behandling av en Hälsoterapeut i Täby är det till oss du ska vända dig. Vi ser över ditt mående och guidar dig kring helheten i din hälsa. Vi arbetar långsiktigt och hjälper dig att boka återkommande behandlingar i rehabiliterande eller förebyggande syfte.

Oavsett dina behov kan vi hjälpa dig till en sundare kropp i balans med färre besvär.

 

lsocoaching – Kom till rätta med grundorsaken till dina symptom så du kan må som bäst

En hälsocoachning kan hjälpa dig att komma åt, förstå, jobba med och förbättra grundorsakerna till hälsoproblem på ett naturligt och i längden hållbart sätt. Vi arbetar exempelvis med:

– Stress
– Utmattning
– Oro
– Trötthet
– Sömnproblem
– Smärta
– IBS
– Återkommande huvudvärk

 

lsocoaching Vi går igenom helheten i din hälsa, återfinner balansen och bygger en livsstil som fungerar för dig i längden

Vid det första mötet undersöker vi hur din livsstil och hälsa är idag, fysiskt och mentalt, för att både du och vi ska få en tydlig bild av var du står idag och vad ditt mål är. Det gör vi genom en livsstilsanalys, tung- och ansiktsanalys samt fördjupande diskussion. Utifrån det sätter vi ihop en handlingsplan för de delar av ditt liv och din hälsa som vi ser behöver stöttning. Vi arbetar med en kombination av livsstilsförändringar, nya tankesätt och mental träning samtidigt som vi boostar kroppen med energi och den näring som den behöver. Målet är att skapa balans i kropp och själ för att bli av med grundorsaken till dina symptom.

Vi lever länge och vill må bra under hela livet, därför jobbar vi långsiktigt, holistiskt och i en takt som fungerar för dig. Det är du som gör förändringarna men vi finns med och stöttar dig hela vägen. På uppföljningsmötena tittar vi på och gläds åt dina framgångar samt sätter nästa steg på din hälsoresa.

För att du ska få bästa förutsättningar lägger vi en långsiktig plan beroende på ditt behov. Boka ett samtal så går vi igenom och kikar på vilket upplägg som skulle passa dig!

Du är det värdefullaste du har, investera i ditt välmående!

 

Kort om kliniken i Arninge

På kliniken Arninge Rehab i Täby erbjuder vi en variation av olika behandlingar som kan kombineras för att ge dig bästa hjälp. Vi hjälper dig gärna se över helheten i ditt mående och kan guida dig kring helheten i din hälsa.

Hos oss får du alltid ett professionellt bemötande av välutbildade och erfarna personer med stor vana att jobba med människor efter deras individuella förutsättningar.

Hör av dig till oss och boka en tid. Vi kan hjälpa dig med brådskande problem men strävar alltid efter att jobba långsiktigt för att komma åt grundorsaken så du får en hållbar hälsa i längden.

Ta hand om dig!

Skicka

Vi är legitimerade

Vi har legitimerad personal med lång erfarenhet som med van hand tar sig an även de svåraste fall och hjälper dig med alla upptänkliga besvär i muskler och leder, men även problem med till exempel huvudvärk och tinnitus.