Bäst på massage i Täby

Vi är bäst på massage i Täby och arbetar inom hela norrort både med privatpersoner och företag.

Du besöker oss enklast i våra lokaler. Är ni många på en arbetsplats som vill ha massage kan vi också komma till dig vid enstaka tillfällen eller regelbundet, en eller flera gånger per månad.

Vill du ha professionell behandling av en massör i Täby är det till oss du ska vända dig. Vi finns på plats lokalt, nära dig och har oftast möjlighet att hjälpa dig på kort varsel, om du har akuta problem.

Vi kan också hjälpa dig att planera in och boka återkommande behandlingar i rehabiliterande eller förebyggande syfte.

Massageterapi – fokus på mer specifika muskelbesvär, muskeltöjning och rehab.

Massageterapi är en typ av massage som syftar till att behandla specifika problem. På grund av modernt, stillasittande arbete är det många som får problem med specifika muskelgrupper.

Många gånger kan massageterapi, kombinerad med förebyggande träning och förändringar av arbetsställning avhjälpa problemet.

Massageterapi kan också användas för att behandla muskler som blivit för korta och gjort dig stel och orörlig.

Genom massage töjer vi ut dina korta och stela muskler och gör dem mjuka och smidiga igen, så att du återvinner full rörlighet och kan leva ett normalt liv.

När du vill ha hjälp med rehab och massage i Täby vänder du dig med fördel till oss på Arninge Rehab. Vi erbjuder både traditionell, avslappnande massage, avancerad massageterapi och naprapati.

Avslappningsmassage – En helig stund för dig själv med lugn & ro för själen

En härligt avkopplande stund, där kroppens muskler blir ordentligt genomknådade är vad många förknippar med massage och det är inte så konstigt.

Vad kan väl egentligen vara mer avkopplande för kropp och själ?

Vi kallar den här formen av massage för avslappningsmassage. Oavsett om det är avslappningsmassage eller massageterapi som står på schemat är det våra certifierade och diplomerade massörer som hjälper dig med rätt behandling och ett professionellt bemötande.

När du behöver avslappnande massage i Täby och övriga norrort är det till oss du ska vända dig för att få snabb och professionellt utförd behandling av vår erfarna personal.

Hos oss kan du enkelt boka tid för avslappningsmassage, ofta på kort varsel, om du behöver det. Vill du så lägger vi gärna upp ett schema med förbokade och återkommande besök.

Massör i Täby där din kort- och långsiktiga hälsa är i fokus

Hos oss finns din lokala massör i Täby. Hos oss hittar du bara certifierade och legitimerade massageterapeuter med lång erfarenhet, som alltid sätter dig och din hälsa i fokus.

Vi vet att nöjda kunder är kunder som kommer tillbaka ocht när du väljer massör vill du ha någon som du känner att du kan lita på och som du känner igen från gång till gång.

När du kommer till oss för massage i Täby kan du känna dig helt trygg med att vår personal tar väl hand om dig och arbetar på dina villkor och utifrån dina egna förutsättningar.

Vi arbetar från grunden med att bygga upp både behandlingsprogram och förtroende utifrån dina förutsättningar, vare sig du är i behov av riktad specialbehandling och rehab eller om du bara är ute efter allmänt välmående genom avslappningsmassage.

Kort om massagekliniken i Täby

Massagekliniken Arninge Rehab i Täby är det självklara valet för dig som vill ha massage i Täby och norrort Stockholm.

Hos oss får du alltid ett professionellt bemötande av välutbildade och erfarna personer med stor vana av att jobba med människor efter deras individuella förutsättningar.

Hör av dig till oss och boka en tid när det passar, i framtiden eller akut, när läget så kräver. Vi hjälper dig både med akuta problem men jobbar även långsiktigt tillsammans med dig för att förbättra din hälsa.

Skicka förfrågan

Vi är legitimerade

Vi har legitimerad personal med lång erfarenhet som med van hand tar sig an även de svåraste fall och hjälper dig med alla upptänkliga besvär i muskler och leder, men även problem med till exempel huvudvärk och tinnitus.