Friskvård är en viktig del för god företagskultur

Friskvård är en allt viktigare del av ditt företags attraktionskraft för att locka och behålla bra personal, men framför allt är friskvård viktigt när det gäller att hålla företagets personal på topp, så att de gör ett effektivt jobb och du som företagare får ut maximal prestation.

Friskvård för företag är i allmänhet avdragsgill för arbetsgivaren och inte belagd med förmånsskatt för den anställde.

För företaget är det därför en kostnadseffektiv personalförmån, som dessutom ger någonting tillbaka till verksamheten i form av bättre fungerande personal.

För dina anställda är det mycket uppskattat att få gratis träning, massage och annan friskvård på, eller i direkt anslutning till arbetet.

Passar det bättre går det förstås att istället förlägga friskvården på andra tider. Det är kanske vanligast när det gäller gymkort och annan individuell träning.

Vi kan friskvård på jobbet. Hör av dig och berätta om era behov så hjälper vi er med ett skräddarsytt erbjudande.

Vi hjälper ert företag

När det gäller friskvård på jobbet har vi ett brett program:

  • Naprapati – Vi hjälper dig och dina anställda med åtgärder mot lång- och kortvariga problem relaterade till muskler och leder, till exempel dålig rörlighet, migrän och tinnitus

  • Massage – Beroende på arbetets art kan det vara aktuellt med massageterapi, där vi sätter in åtgärder mot rörlighetsproblem som orsakas av arbetet, eller så kan vi erbjuda avslappningsmassage för att öka det psykiska välmåendet

  • Friskvård för företag – Vi gör ett komplett friskvårdsprogram för ditt företag med utvalda åtgärder för maximal effekt.

  • Idrottsmassage – Har företaget gemensamma idrottsaktiviteter eller är er personal mycket aktiva kan idrottsmassage vara ett bra komplement

  • Företagsmassage – Vi kommer till er på bestämda tider och erbjuder massage till hela personalen. Ni behöver bara ordna med ett mindre rum där vi kan ställa massagebordet och se till att personalen bokar upp sig på massagepass medan vi är där.

  • Gruppträning och mycket mer – Om det är svårt att komma igång med träningen kan det vara en bra idé att försöka tillsammans. Vi fixar gruppträning och andra trevliga aktiviteter tillsammans så att ni lättare kommer igång.

Avtal och upplägg skräddarsytt efter ert företags behov

Låt oss hjälpa dig med friskvård på jobbet. Tillsammans går vi igenom företagets behov och tar fram ett anpassad upplägg som passar er och er verksamhet.

När ni är nöjda med upplägget går vi vidare och skriver avtal om ett skräddarsytt friskvårdsprogram för ditt företag.

Vanliga frågor om friskvård för företag

Varför ska mitt företag hålla på med friskvård?

Friskvård är ett bra och kostnadseffektivt sätt för dig som företagare att visa personalen din uppskattning.

Din personal blir mer nöjd med sin arbetssituation och du får lägre personalomsättning.

Friskvård håller dessutom personalen friskare – Det hörs på namnet – något som minskar problem och kostnader orsakade av sjukskrivningar.

Är friskvård på jobbet dyrt?

Prislappen kanske kan verka avskräckande men det är väl investerade pengar jämfört med alternativen i form av högre sjukfrånvaro och personalomsättning

Är friskvård på jobbet avdragsgill?

Inom ganska vida gränser är friskvård på jobbet avdragsgill och dessutom befriad från förmånsskatt.

Exakt var gränsen går varierar lite beroende på företagets verksamhet och behov. Vi hjälper dig givetvis med rådgivning kring detta.

Vilka är vi på Arninge Rehab i Stockholm?

På Arninge Rehab i Stockholm hittar du Magnus Hård, som är legitimerad naprapat sedan 1993.

Magnus hård har en bakgrund inom idrottsmedicin på elitnivå och arbetar sedan över 15 år med friskvård för företag.

Hos Arninge Rehab finns också certifierade och legitimerade massageterapeuter, licensierade personliga tränare och gruppträningsinstruktörer.

Tillsammans har vi all nödvändig kompetens och erfarenheten som krävs för att ta hand om dig och ditt företags behov av massage, naprapati, friskvård för företag och mycket mer.

Arninge Rehab är en fullserviceverksamhet när det gäller att ta hand om kroppen.

Skicka

Vi är legitimerade

Vi har legitimerad personal med lång erfarenhet som med van hand tar sig an även de svåraste fall och hjälper dig med alla upptänkliga besvär i muskler och leder, men även problem med till exempel huvudvärk och tinnitus.