Din naprapat i Täby med omnejd

När du behöver naprapat vill du ofta inte vänta utan behöver ha hjälp direkt. Hos oss har du möjlighet att boka akut naprapat för att få omedelbar hjälp med dina besvär, så att du så fort som möjligt kan återgå till normal hälsa och rörlighet.

Vår anläggning ligger i Arninge och vi tar emot patienter från hela norrort.

När du anlitar oss är du i goda händer, vare sig du behöver avancerad behandling för muskel- och ledbesvär eller om du bara är ute efter avkopplande massage.

Oavsett dina behov kan vi hjälpa dig till en sundare kropp med bättre rörlighet och färre besvär.

Naprapatbehandlingar

Hos oss kan du få alla typer av naprapatbehandlingar.

  • Nacke och huvud – Behandling av huvudvärk, migrän, tinnitus, nackspärr, whiplash och problem med käklederna.

  • Axel och skuldror – Vi behandlar kalkaxel, domningar, huggsmärta, frozen shoulder, inpingment och rotatorcuffsbesvär

  • Arm och hand – Här får du hjälp med musarm, tennisarmbåge, golfarmbåge, handledsbesvär, karpaltunnelsyndrom och domningar

  • Rygg – Vi behandlar framgångsrikt ryggskott, diskbråck, problem med ischias, ländryggsbesvär, lumbago och allmän stelhet

  • Höft – Här behandlar vi problem som snapping hip, ljumskskador, bäckenproblem, trochanterit och sätesischias

  • Ben- och hamstringsskador – Åtgärd av muskelbristningar, löparknä/runners knee, hopparknä, schlatter, kors- och ledbandsskador, benhinneinflammation och compartment

  • Fot – På fötterna kan vi behandla blan annat hälsporre, plantarfascit och stukningar

Bra naprapatbehandling avhjälper och förebygger skador

En bra naprapatbehandling avhjälper akuta problem med rörlighet eller smärta.

På bara några minuter kan du från att var helt stel och fastlåst i någon kroppsdel till att ha uppnått full rörlighet, men en bra naprapatbehandling ger dig mycket mer än så.

Med rätt behandling hos Arninge Rehab – din naprapat i Täby – undviker du många framtida problem eftersom en bra naprapatbehandling inte bara avhjälper akuta problem utan dessutom förebygger skador.

Att gå till naprapat hjälper dig att återfå full rörlighet i muskler och leder. Stela leder orsakar lätt följdbesvär, eftersom du måste anpassa ditt sätt att röra dig, något som kan leda till sned- eller felbelastning med skador som följd.

Genom att låta en naprapat kontrollera och åtgärda problemen uppnår du åter full rörlighet och får möjlighet att röra dig normalt igen.

Skicka

Vi är legitimerade

Vi har legitimerad personal med lång erfarenhet som med van hand tar sig an även de svåraste fall och hjälper dig med alla upptänkliga besvär i muskler och leder, men även problem med till exempel huvudvärk och tinnitus.

Vad våra kunder säger

Kort om naprapatkliniken i Täby

Arninge Rehab är rätt ställe att vända sig till när du vill ha tag i en naprapat i Täby och övriga Stockholm norrort. Hos oss hittar du välutbildad, legitimerad och certifierad personal som hjälper dig att få ordning på muskler, leder och resten av kroppen.

Vår mest erfarne naprapat, Magnus Hård, är legitimerad naprapat sedan 1993. Han arbetade i många år med idrottsmedicin inom svensk elitidrott, bland annat inom fotboll, vattenpolo och friidrott.

Numer arbetar Magnus med både privat- och företagskunder med behandling av bland annat belastningsskador från kontorsarbete, inklusive rehabilitering och förebyggande träning.

På naprapatkliniken i Täby hittar du också certifierade, diplomerade massageterapeuter som arbetar med behandling av olika muskelrelaterade problem med rehabilitering och förebyggande träning.

Våra licensierade personliga tränare hjälper dig och ditt företag att komma igång med träning, som friskvårdsaktivitet, men du kan också anlita dem som konsulter för att lägga upp riktade träningsinsatser för personalen, som fokuserar på att minska risken för belastningsskador, vare sig det gäller tangentbordsarbete eller andra arbetsuppgifter som kännetecknas av monotona rörelsemönster.