Bota kroppen med sportmassage

Enda boten är egentligen att vila, men genom sportmassage kan vilan göras mer effektiv. Du återhämtar dig fortare och kan träna mer.

Med sportmassage hjälper du kroppen att bygga upp sig efter träningen och kan öka antalet pass utan att riskera skador på grund av överträning.

Genom riktad massage med inriktning på rätt muskelgrupper blir du bättre och effektivare inom din sport, oavsett om du tränar bara för nöjes skull eller är aktiv på elitnivå.

Kontakta oss om du är aktiv inom sport och idrott så hjälper vi dig att lägga upp ett balanserat program med träning och sportmassage som hjälper dig att bli mer aktiv och ännu duktigare inom din sport.

Vad innebär sportmassage?

Sport- och idrottsmassage innebär att vi riktar in oss på behandlingar som är särskilt effektiva för dig som utövare.

I allmänhet innebär det massageterapi med särskilt fokus på vissa muskelgrupper, men vi går även igenom och kontrollerar eller behandlar övriga kroppen och ser till att helheten fungerar.

Sportmassage hjälper dig förebygga skador. Kroppens muskler får bättre genomblödning och kan återhämta sig fortare men massagen har även effekten att den håller uppe rörligheten.

Detta minskar risken för olyckor i andra sammanhang.

En stukning eller allvarlig sträckning som inträffar utanför träningen kan få allvarliga konsekvenser och leda till lång svacka i ditt träningsprogram.

Med sportmassage minskar du risken för olyckor, och om olyckan ändå är framme hjälper dig den dig med snabbare rehab och återhämtning.

När du vill ha sportmassage i Stockholm är vi din självklara partner. Vi finns i Täby men arbetar över hela staden, beroende på var du som kund finns.

Bäst på sportmassage i Stockholm

Vänd dig hit när du vill ha hjälp av den som är bäst på sportmassage i Stockholm. Vår erfarna personal med Magnus Hård i spetsen har lång erfarenhet av sportmassage och att arbeta med idrottsmedicin på elitnivå.

Vi vet hur verkligheten ser ut för dig och vilka behandlingar som har bäst effekt. När du kommer till oss får du hjälp, inte bara för stunden.

Vi hjälper dig med akuta besvär men ser också till att du får tips och goda råd på hur du fortsätter hålla kroppen i ordning.

Skicka

Vi är legitimerade

Vi har legitimerad personal med lång erfarenhet som med van hand tar sig an även de svåraste fall och hjälper dig med alla upptänkliga besvär i muskler och leder, men även problem med till exempel huvudvärk och tinnitus.