Magnus Hård

Arbetat med idrottsmedicin för fotbollslag på elitnivå, hos Spårvägen, Nacka och Djurgården. Har även arbetat med Svensk Vattenpolo och Svensk friidrott. Där behandlade jag idrottsskador av olika slag; t.ex. muskelbristningar, stukade fötter samt knäskador och rehabilitering av dessa.

Jag arbetar kontinuerligt med friskvård för personalen på Vattenfall sedan 15 år. Där behandlar jag kontorsskador, lägger upp rehabprogram och förebyggande träning för bl.a. ryggproblem, diskbråck och nack- och axelbesvär.

Har tidigare undervisat i anatomi, fysiologi och behandling av muskel- och ledbesvär på Axelsons Gymnastiska Institut under 15 år .

Utöver min naprapatutbildning  har jag vidareutbildat mig inom idrottsmedicin, nålbehandling mot smärta samt rehabilitering av ryggbesvär och diskbråck.

Jag har ett kontaktnät med läkare och andra vårdgivare som jag konsulterar kring klurigare patientfall.

Om du konsulterar mig så lägger vi upp en personlig behandlings- och rehabplan så att du får en hållbar långsiktig behandling.

Paula Olsson

 • Cert. diplomerad massageterapeut 2004

 • Cert. yogainstruktör,coreinstruktör 2006

 • Cert. zumbainstruktör 2011

 • Lic. personlig tränare 2013

Boka Paula

Massagegterapeut & PT

Telefon: 070-333 58 84

E-mail: paula@arningerehab.se

Jag har arbetat som massageterapeut sedan 2004 som egen,på olika spaanläggningar i Sverige samt på företag. Under tiden har jag vidareutbildat mig till lic.personlig tränare ,kostrådgivare samt gruppinstruktör inom yoga, coreträning, funktionell styrka och utomhusträning.

I botten är jag kock och arbetar med hälsofrämjande måltidsutveckling för barn i förskolan och i dagsläget kombinerar jag mina två yrken inom friskvård och måltid.

Det som driver mig är glädjen över att kunna hjälpa människor och ge dem verktyg till hur de ska kunna hålla sig friska och ta ansvar över sin egen hälsa! När jag ser en person jag har behandlat eller tränat kunnat visa att den har kontroll över kropp och själ och blivit besvärsfri och dessutom vet hur hen ska göra för att inte hamna i samma situation igen-då har jag uppnått mitt mål och får massor av kraft och glädje tillbaka!

Tillsammans tar vi fram en behandlingsplan efter dina förutsättningar samt smärtproblematik.

För att jag själv ska må bra och orka och för att säkerställa kvaliten i det jag gör så styrketränar jag samt yogar mycket,är ute i naturen samt lagar mycket mat med min familj och vänner.

Eva Ekelöf

 • Cert.diplomerad massageterapeut
 • Gruppträningsinstruktör inom funktionell styrka, core, yoga, somamove 2006-2019
 • Universitetsstuderande hälsovetenskap och rehabiliteringsvetenskap i arbetslivet 180 ho 2019-2022

Boka Eva

Dipl. Massör

Telefon: 070-9259923

E-mail: eva@arningerehab.se

Jag är diplomerad massör, utbildad på Axelsons, där jag även utbildat mig till hälsocoach. Förutom massage har jag kostrådgivning samt coachande samtal där vi gemensamt hittar dina inre styrkor och sätter upp önskvärda och realistiska mål.

Ett stort sug efter att röra på mig har lett till mycket fysisk aktivitet för egen del där jag bl a varit ledare för gruppträning samt ställt upp i div. olika konditionstävlingar såsom

 • Lidingöloppet
 • Vasaloppet
 • Vätternrundan
 • Stockholm Triathlon
 • Tough Viking

Jag är 50+ men absolut inte klar med dessa små ”nöjen”. Nästa mål är Stockholm Marathon 2019.

Lisa Baecklund Medicinsk Massageterapeut

Lisa Baecklund

Studerande, läser till:

 • Medicinsk Massageterapeut
 • PT
 • Instruktör HLR Vuxen
 • Näringslära/kostrådgivning
 • Coach

Boka Lisa

Lic. Personliga Tränare

Telefon: 073-0911506

E-mail:

Jag har en bakgrund som elitidrottare inom volleyboll och har varit både spelare, seniortränare och ungdomsledare.  Jag tycker om att röra mig och använda min kropp, även om det i dagsläget är mer på en motionärsnivå och som ivrigt påhejande förälder i dotterns olika aktiviteter.  I övrigt blir det gärna långa skogspromenader tillsammans med familjens hund. Och så har jag nyligen börjat med och precis som så många andra fastnad för padel.

 

Intresset för massage har funnits med mig sedan gymnasietiden (idrottsgymnasium) men då saknades de ekonomiska förutsättningarna för att kunna börja studera. När jag våren 2020 blev uppsagd av min dåvarande arb. givare som en följd av neddragningar pga. Covid-19 kände jag att nu var det dags att äntligen ta tag i drömmen. Så nu är jag på god väg att bli certifierad medicinsk massageterapeut.