Magnus Hård

Arbetat med idrottsmedicin för fotbollslag på elitnivå, hos Spårvägen, Nacka och Djurgården. Har även arbetat med Svensk Vattenpolo och Svensk friidrott. Där behandlade jag idrottsskador av olika slag; t.ex. muskelbristningar, stukade fötter samt knäskador och rehabilitering av dessa.

Jag arbetar kontinuerligt med friskvård för personalen på Vattenfall sedan 15 år. Där behandlar jag kontorsskador, lägger upp rehabprogram och förebyggande träning för bl.a. ryggproblem, diskbråck och nack- och axelbesvär.

Har tidigare undervisat i anatomi, fysiologi och behandling av muskel- och ledbesvär på Axelsons Gymnastiska Institut under 15 år .

Utöver min naprapatutbildning  har jag vidareutbildat mig inom idrottsmedicin, nålbehandling mot smärta samt rehabilitering av ryggbesvär och diskbråck.

Jag har ett kontaktnät med läkare och andra vårdgivare som jag konsulterar kring klurigare patientfall.

Om du konsulterar mig så lägger vi upp en personlig behandlings- och rehabplan så att du får en hållbar långsiktig behandling.

Paula Olsson

 • Rehabvetare, Mittuniversitetet 2019–2022
 • Personlig tränare 2013
 • Gruppträningsinstruktör: yoga, core,somamove 2011-2018
 • Dipl. Massageterapeut, Axelsons Gymnastiska Institut 2004

Boka Paula

Massagegterapeut & PT

Telefon: 070-333 58 84

E-mail: paula@arningerehab.se

Det som driver mig som massageterapeut och PT är glädjen över att kunna hjälpa människor till en hälsosammare livsstil. Jag vill förmedla att vi tar ansvar för vår hälsa, att vara snäll mot den fantastiska kropp du har genom träning som passar dig men också genom en bra kost och de behandlingar som jag erbjuder. Under alla mina år som massageterapeut och tränare har jag behandlat så många olika människor med olika förutsättningar både fysiska skador och de som lider utav psykisk ohälsa av olika slag. Jag har varit med i team Arninge Rehab och friskvård sedan 2015 och tillsammans har vi ett stort engagemang för våra kunder. Tillsammans tar vi fram en behandlingsplan efter dina förutsättningar samt smärtproblematik. Behandlingarna som jag gör skräddarsys efter dina behov och önskemål, alla har vi olika kroppar som behöver omsorg. Jag inspireras och får energi av att vara en hjälpande hand mot en hälsosammare livsstil.

För att jag själv ska må bra och orka och för att säkerställa kvalitén i det jag gör så styrketränar jag och yogar en hel del. Jag trivs ute i naturen och älskar skidåkning helst utför. Köket är hjärtat i min familj så vi lagar alltid god mat gärna tillsammans med vänner

Eva Ekelöf

 • Medicinsk Massageterapeut
 • Personlig Tränare
 • Gruppträningsinstruktör
 • Hälsocoach

Boka Eva

Dipl. Massör

Telefon: 070-9259923

E-mail: eva@arningerehab.se

Jag är utbildad Medicinsk Massageterapeut och certifierad Personlig tränare, utbildad på Bergquist Yrkeshögskola och på Axelsons. Som Medicinsk Massageterapeut är jag extra inriktad på att analysera och behandla problem i rörelseapparaten. Att lokalisera problemets ursprung är en viktig del för att komma tillrätta med t ex rörelseinskränkningar och smärta som är muskelrelaterade.

Ett intresse för massage har jag alltid haft och började lite smått som ung med hästmassage under en period. Många år senare gick jag en utbildning till Hälsocoach på Axelson, härifrån har jag sen byggt vidare med utbildning inom både träning och massage.

Jag brinner för fysisk aktivitet och framförallt löpning har alltid legat mig varmt om hjärtat men jag roar mig med lite annat skoj också. Bl a har jag genomfört ”en svensk klassiker” – tidskrävande men grymt kul!

Jag håller träning utomhus ett par gånger i veckan där vi varvar styrka och kondition. Upplägget är anpassa för att alla ska kunna köra efter sin egen förmåga, vare sig man precis börjat träna eller är mer erfaren – här finns plats för alla!

Lisa Baecklund

Specialist inom:

 • Cert. Medicinsk Massageterapeut
 • Lotorpsmetoden – andningsterapi
 • Firbromassage – kronisk smärta
 • Personlig träning
 • Coach
 • Kostrådgivning

Boka Lisa

Lic. Personliga Tränare

Telefon: 073-0911506

E-mail: lisa@arningerehab.se

Certifierad Medicinsk Massageterapeut och certifierad Personlig tränare, utbildad på Bergqvist Yrkeshögskola. Lisa har bakgrund som elitidrottare inom volleyboll.  Hon vill hjälpa din kropp att må så bra den kan, genom behandling, träning och rådgivning. Lisa kan även hjälpa dig med speciella behandlingar för andningsrelaterade besvär och kroniska smärta.

Jag tycker om att röra mig och använda min kropp, även om det i dagsläget är mer på en motionärsnivå och som ivrigt påhejande förälder i dotterns olika aktiviteter.  I övrigt blir det gärna långa skogspromenader tillsammans med familjens hund. Och så har jag nyligen börjat med och precis som så många andra fastnad för padel.

Pernilla Borg

Specialist inom:

 • Diplomerad Taktipro
 • Taktil massör
 • Hot stone massör
 • Lymfmassör

Boka Pernilla

Diplomerad Taktipro taktil massör, Hot stone massör och Lymfmassör

Telefon:

E-mail: pernilla@arningerehab.se

Som diplomerad Taktipro taktil massör vill jag hjälpa dig att komma ner i varv och ge dig en lugn och avkopplande stund. Mitt mål är att hjälpa dig få mindre stress och få mer energi i vardagen.

Taktil massage passar för alla, särskilt om du är stressad, har svårt att sova eller bara vill ta en paus från vardagen en stund. Taktil massage passar även utmärkt till barn och ungdomar som vill må bättre.

Hot Stone massage med varma lena stenar förstärker och fördjupar massagens förmåga att reducera spänningar och minska stress. En perfekt kombination med taktil massage.

Lymfmassage är en massage som fokuserar på att stimulera det lymfatiska systemet för att avlägsna avfall och gifter från kroppen. Ett bra lymfflöde ger en frisk kropp, en lätt och rörlig kropp full med energi.

Tommie Sandell

 • Naprapat
 • Diplomerad massageterapeut
 • Dry needling

Boka Tommie

Massagegterapeut & Naprapat

Telefon: 073-626 68 64

E-mail: tommie@arningerehab.se

Intresset för Naprapatin väcktes när jag själv skadade ländryggen för ett antal år sedan. Jag besökte då en naprapat och efter ett par behandlingar var ryggen helt smärtfri! Där och då visste jag att det var Naprapati jag ville arbeta med.

12 års erfarenhet av styrketräning med 9 års erfarenhet av styrkelyft. Mitt mål är att hjälpa dig till en besvärsfri vardag samt ge dig rättv erktyg för att hålla dig smärtfri.

Sara Holmström

 • Reikiutövare
 • Holistisk hälso- och livsstilsterapeut
 • Beteendevetare

Boka Sara

Reikiutövare och Hälsoterapeut

Telefon:

E-mail: sara.holmstrom@arningerehab.se

Mitt mål är att hjälpa dig få mer energi, minskad känsla av stress och hitta en plats där du är tillfreds med dig själv och ditt liv. Att komma i balans på alla plan.

Det kan vara genom en djupt avslappnande och energigivande Reiki session eller att vi går igenom din hälsa från grunden i mitt arbete som Hälso- och livsstilsterapeut. Ofta kombinerar jag hälsocoachingen med Reiki eftersom de kompletterar varandra på ett fint sätt men du kan givetvis även boka Reiki sessioner separat.

Under många år har mitt stora intresse varit hälsa generellt, men mer specifikt energier, hur kroppen fungerar och att hitta grundorsaken till symptom. När jag upplevde att vården botade symptom men inte fann grundorsaken till mina problem fick jag bli min egen utredare och specialist. Min vilja att hjälpa både mig själv och personer i min närhet att må bättre och leva hållbart gjorde att jag utbildade mig inom Reiki och som Hälso- och livsstilsterapeut. Kroppen är fantastisk och har en otrolig förmåga att läka!

Maria Gandéus

Specialist inom:

 • Friskvårdsmassör, Axelsons Institute 2024
 • Egenförtagande HR-konsult 2017
 • HR Generalist
 • Beteendevetare – huvudämne psykologi 2009

Boka Maria

Dipl. Friskvårdsmassör

Telefon: 076-031 19 19

E-mail: maria.gandeus@arningerehab.se

Jag är nyexaminerad Friskvårdsmassör och har lång erfarenhet av att coacha beteenden hos medarbetare och ledare i arbetslivet. Har länge haft en önskan att bredda min kompetens och även ta in kroppen i coachingen av människor. Så startade min utbildning mot att bli massageterapeut  i höstas och är nu Dipl. Friskvårdsmassör. Kommer att vara Dipl. Massageterapeut efter årsskiftet.

Frisvårdsmassage är en avslappnande massage för hela kroppen och sinnet, passar alla som bara vill släppa på krav, stress och lättare spänningar

Hälsa och rörelse är något som alltid varit viktigt för mitt välmående och är en aktiv person som gärna testar nya sporter och aktiviteter. I dagsläget är det styrketräning, golf och padel som gäller men har under mitt liv även varit gymnast, kampsportare och tennisspelare.