Magnus Hård

Arbetat med idrottsmedicin för fotbollslag på elitnivå, hos Spårvägen, Nacka och Djurgården. Har även arbetat med Svensk Vattenpolo och Svensk friidrott. Där behandlade jag idrottsskador av olika slag; t.ex. muskelbristningar, stukade fötter samt knäskador och rehabilitering av dessa.

Jag arbetar kontinuerligt med friskvård för personalen på Vattenfall sedan 15 år. Där behandlar jag kontorsskador, lägger upp rehabprogram och förebyggande träning för bl.a. ryggproblem, diskbråck och nack- och axelbesvär.

Har tidigare undervisat i anatomi, fysiologi och behandling av muskel- och ledbesvär på Axelsons Gymnastiska Institut under 15 år .

Utöver min naprapatutbildning  har jag vidareutbildat mig inom idrottsmedicin, nålbehandling mot smärta samt rehabilitering av ryggbesvär och diskbråck.

Jag har ett kontaktnät med läkare och andra vårdgivare som jag konsulterar kring klurigare patientfall.

Om du konsulterar mig så lägger vi upp en personlig behandlings- och rehabplan så att du får en hållbar långsiktig behandling.

Paula Olsson

 • Cert. diplomerad massageterapeut 2004

 • Cert. yogainstruktör,coreinstruktör 2006

 • Cert. zumbainstruktör 2011

 • Lic. personlig tränare 2013

Boka Paula

Massagegterapeut & PT

Telefon: 070-333 58 84

E-mail: paula@arningerehab.se

Jag har arbetat som massageterapeut sedan 2004 som egen,på olika spaanläggningar i Sverige samt på företag. Under tiden har jag vidareutbildat mig till lic.personlig tränare ,kostrådgivare samt gruppinstruktör inom yoga, coreträning, funktionell styrka och utomhusträning.

I botten är jag kock och arbetar med hälsofrämjande måltidsutveckling för barn i förskolan och i dagsläget kombinerar jag mina två yrken inom friskvård och måltid.

Det som driver mig är glädjen över att kunna hjälpa människor och ge dem verktyg till hur de ska kunna hålla sig friska och ta ansvar över sin egen hälsa! När jag ser en person jag har behandlat eller tränat kunnat visa att den har kontroll över kropp och själ och blivit besvärsfri och dessutom vet hur hen ska göra för att inte hamna i samma situation igen-då har jag uppnått mitt mål och får massor av kraft och glädje tillbaka!

Tillsammans tar vi fram en behandlingsplan efter dina förutsättningar samt smärtproblematik.

För att jag själv ska må bra och orka och för att säkerställa kvaliten i det jag gör så styrketränar jag samt yogar mycket,är ute i naturen samt lagar mycket mat med min familj och vänner.

Eva Ekelöf

 • Medicinsk Massageterapeut
 • Personlig Tränare
 • Gruppträningsinstruktör
 • Hälsocoach

Jag är utbildad Medicinsk Massageterapeut och certifierad Personlig tränare, utbildad på Bergquist Yrkeshögskola och på Axelsons. Som Medicinsk Massageterapeut är jag extra inriktad på att analysera och behandla problem i rörelseapparaten. Att lokalisera problemets ursprung är en viktig del för att komma tillrätta med t ex rörelseinskränkningar och smärta som är muskelrelaterade.

Ett intresse för massage har jag alltid haft och började lite smått som ung med hästmassage under en period. Många år senare gick jag en utbildning till Hälsocoach på Axelson, härifrån har jag sen byggt vidare med utbildning inom både träning och massage.

Jag brinner för fysisk aktivitet och framförallt löpning har alltid legat mig varmt om hjärtat men jag roar mig med lite annat skoj också. Bl a har jag genomfört “en svensk klassiker” – tidskrävande men grymt kul!

Jag håller träning utomhus ett par gånger i veckan där vi varvar styrka och kondition. Upplägget är anpassa för att alla ska kunna köra efter sin egen förmåga, vare sig man precis börjat träna eller är mer erfaren – här finns plats för alla!

Lisa Baecklund Medicinsk Massageterapeut

Lisa Baecklund

Studerande, läser till:

 • Medicinsk Massageterapeut
 • PT
 • Instruktör HLR Vuxen
 • Näringslära/kostrådgivning
 • Coach

Boka Lisa

Lic. Personliga Tränare

Telefon: 073-0911506

E-mail:

Jag har en bakgrund som elitidrottare inom volleyboll och har varit både spelare, seniortränare och ungdomsledare.  Jag tycker om att röra mig och använda min kropp, även om det i dagsläget är mer på en motionärsnivå och som ivrigt påhejande förälder i dotterns olika aktiviteter.  I övrigt blir det gärna långa skogspromenader tillsammans med familjens hund. Och så har jag nyligen börjat med och precis som så många andra fastnad för padel.

 

Intresset för massage har funnits med mig sedan gymnasietiden (idrottsgymnasium) men då saknades de ekonomiska förutsättningarna för att kunna börja studera. När jag våren 2020 blev uppsagd av min dåvarande arb. givare som en följd av neddragningar pga. Covid-19 kände jag att nu var det dags att äntligen ta tag i drömmen. Så nu är jag på god väg att bli certifierad medicinsk massageterapeut.