Magnus Hård

Magnus Hård har arbetat under många år med behandling, rehabilitering och förebyggande av idrottsskador, med massage som ett centralt verktyg.

Idrottsmassage ställer speciella krav på massageterapeuten. Det krävs rätt utbildning, men minst lika viktigt är kännedom och förståelse för den aktuella idrotten och de speciella påfrestningar den utsätter kroppen för, och hur man bäst och snabbast återställer kroppen efter ett rejält träningspass.

Magnus har lång erfarenhet av idrottsmassage i Stockholm från bland andra Spårvägen, Svensk vattenpolo och Svensk friidrott och arbetar med idrottsmassage för såväl idrottsföreningar som enskilda elitidrottare och amatörer som vill pressa det lilla extra ur sin träning.

Bland våra övriga anställda hittar du bland annat certifierade och legitimerade massageterapeuter och licensierade personliga tränare.

Vi kan idrott och är din expert på idrottsmassage i Stockholm.

Vad är idrottsmassage och vad är syftet?

Syftet med idrottsmassage är att hjälpa kroppen med återhämtning och att därigenom möjliggöra mer träning med bättre resultat.

Att massera ömma och slitna muskler ökar genomblödningen och ger därigenom kroppen större möjlighet att reparera och bygga ny muskelvävnad snabbare. Idrottsmassage, med fokus på rätt muskelgrupper, ger dig därigenom möjlighet till mer träning och snabbare återhämtning.

Inom elitidrotten är kraven hårda och konkurrensen knivskarp. Att kunna maxa träningen under sådana förutsättningar är naturligtvis helt nödvändigt. Därför är idrottsmassage en lika naturlig komponent som maten och själva träningen.

Den behövs för att hjälpa kroppen återhämta sig, men också för att förhindra skador av alltför hård träning med för lite tid för återhämtning mellan passen.

Ingenting kan ersätta vila som återhämtning, men när du vill maximera effekten av vilan är idrottsmassage den perfekta metoden. Med rätt massage efter träning får kroppen ut mer vila på kortare tid, helt enkelt.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med idrottsmassage i Stockholm.

Specialister på idrottsmassage i Stockholm

Hos oss hittar du specialister på idrottsmassage i Stockholm. Vi har både naprapater, certifierade och diplomerade massageterapeuter, och personliga tränare anställda hos oss.

Tillsammans bildar de en unik mix av kompetens och erfarenhet som du drar nytta av varje gång du vänder dig till oss.

Skicka

Vi är legitimerade

Vi har legitimerad personal med lång erfarenhet som med van hand tar sig an även de svåraste fall och hjälper dig med alla upptänkliga besvär i muskler och leder, men även problem med till exempel huvudvärk och tinnitus.