Öka välmåendet på arbetsplatsen

I synnerhet om arbetsuppgifterna innebär mycket stillasittande vid datorn kan massage på jobbet vara en effektiv åtgärd för att minska risken för problem och öka välmåendet på arbetsplatsen med en liten insats.

Nästan alla uppskattar när företaget erbjuder massage på eller i anslutning till arbetstid. Med växande fokus på psykisk hälsa och minskad tolerans för arbetsplatser som ger dålig hälsa har företagsmassage blivit en nästan omistlig del i företagens friskvårdsarbete.

Massage fungerar som ett komplement till annan friskvård och bör helst kombineras med träning för att du och dina anställda ska orka med och prestera på topp.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig, inte bara med företagsmassage i Stockholm. Vi ser även över era övriga friskvårdsaktiviteter.

Tillsammans skapar vi ett program som ökar effektiviteten och minskar problemen.

Företagsmassage pris?

Priset på företagsmassage i Stockholm varierar med omfattningen både på erbjudna behandlingar och hur många timmar du vill att vi är tillgängliga.

Du kan välja mellan att låta personalen boka sina tider själv eller att vi kommer till arbetsplatsen och är tillgängliga någon gång per vecka eller månad.

Om du kontaktar oss går vi gärna igenom ditt företags behov och kommer med några olika förslag som kan passa.

Att komma igång med företagsmassage kräver varken stora investeringar eller speciella lokaler. Fråga oss så berättar vi mer.

Varför företagsmassage - 5 orsaker

Företagsmassage har många fördelar:

  • Bättre prestation – En välmående kropp utan stelhet och spänningar låter din personal koncentrera sig på arbetet och ökar därigenom prestationsnivån

  • Minskad risk för arbetsskador – Att personal sliter ut sig på grund av monotont arbete eller felaktig arbetsställning kan bli ett stort avbräck för verksamheten, ekonomiskt och på andra sätt. Företagsmassage hjälper personalen att hålla kroppen i god form.

  • Ökad glädje på arbetsplatsen – Massage på jobbet gör att din personal känner sig uppskattad och gör dem gladare. Det ökar trivseln både på jobbet och på fritiden.

  • Attraktiv arbetsgivare – Som arbetsgivare vill du attrahera den bästa personalen. Visa att du tar deras välmående på allvar. Massage på arbetsplatsen i företagets regi är det perfekta sättet.

  • Möjlighet till akut behandling – När ett problem uppstår vill du förstås lösa det så fort som möjligt. När du anlitar oss för företagsmassage i Stockholm är hjälpen aldrig långt borta om någon av dina anställda får ett akut problem med muskler eller leder.

Många undrar om det är avdragsgillt för arbetsgivaren

Massage i arbetsgivarens regi är avdragsgill friskvård under förutsättning att den erbjuds lika till alla anställda är av enklare art och erbjuds i omedelbar anslutning till arbetet.

När du anlitar oss för företagsmassage i Stockholm håller vi koll på reglerna åt dig så att ingen behöver betala förmånsskatt.

Lång erfarenhet av att hjälpa företag till bättre hälsa

Vi har över 15 års erfarenhet av friskvård inom företag och vet vilka åtgärder som är bra och fungerar.

Vänd dig till oss när du vill ha företagsmassage i Stockholm så hjälper vi dig med det men vi kan också hjälpa dig med hela ditt friskvårdsprogram.

Send message

Vi är legitimerade

Vi har legitimerad personal med lång erfarenhet som med van hand tar sig an även de svåraste fall och hjälper dig med alla upptänkliga besvär i muskler och leder, men även problem med till exempel huvudvärk och tinnitus.