Referenser

 

Några ord från ett urval av våra klienter:

 

Per Byrneius
Per Byrneius Privat
Jag är 54 år och har tränat styrketräning regelbundet i 40 år. Successivt stelnade ryggen. Orörlighet och smärta blev det nya normala under många år tills det inte gick längre. Magnus gav enkel men synnerligen effektiv behandling. Därefter tydlig, rak och ärlig information om vilka förändringar som ligger på mig att åstadkomma. Skillnaden är enorm, en förbättring i ryggen som jag aldrig trott var möjligt!
Andreas Regnell
Andreas Regnell Vattenfall
Magnus trollade bort min höftsmärta så att jag kunde tävla men gav sig inte förrän jag lärt mig att stärka de muskler som krävdes för att jag skulle komma åt grundorsaken. D.v.s. han löste mitt problem på både kort och lång sikt.

Magnus Nordfeldt
Magnus Nordfeldt Privat
Med ett lugnt & trevligt bemötande och ett genuint intresse för mig som kund, fokuserar Paula på vad som kan vara det grundläggande problemet med just mina ”skavanker”. Hon har även koll på vad som kan & bör göras för att undvika problem i framtiden. Med sin yrkesstolthet och stora vilja att hjälpa känner jag mig som kund väldigt trygg i Paulas händer

Mikael Hellsvik
Mikael Hellsvik Ordförande Vattenfalls IF Stockholm
Naprapat Magnus har under många år stöttat vår idrottsförening och våra medlemmar. Detta med hans kunnande, hans entusiasmerande personlighet och hans brinnande intresse för hälsofrågor och allas välmående!
Jayesh Lindh
Jayesh Lindh Vattenfall
Naprapat Magnus Hård har vid flera tillfällen hjälp mig med smärta och värk i kroppen på ett utomordentligt professionellt och effektivt sätt. Hans kombination av gedigen kunskap, inkänningsförmåga och lyhördhet för sin patient är av sällsynt karaktär.

Linda Gustafsson
Linda Gustafsson Privat
Oavsett om Paula utför en behandling eller leder ett aktivitetspass gör hon det med närvaro, värme, energi och entusiasm! Paula är genuint intresserad av människan och får dig alltid att känna dig viktig!

 

Lisa Ryding
Lisa Ryding Privat
Efter sju års kämpande med min whiplashskada är Magnus den enda som lyckats hjälpa mig. Idag mår jag mycket bättre och nu är det bara upp till mig att hålla i den träning som Magnus rekommenderat. Tack för fantastisk hjälp!