Magnus Hård

Arbetat med idrottsmedicin för fotbollslag på elitnivå, hos Spårvägen, Nacka och Djurgården. Har även arbetat med Svensk Vattenpolo och Svensk friidrott. Där behandlade jag idrottsskador av olika slag; t.ex. muskelbristningar, stukade fötter samt knäskador och rehabilitering av dessa.

Boka Magnus

Leg. Naprapat

Telefon: 070-589 17 04

E-mail: magnus@arningerehab.se

Jag arbetar kontinuerligt med friskvård för personalen på Vattenfall sedan 15 år. Där behandlar jag kontorsskador, lägger upp rehabprogram och förebyggande träning för bl.a. ryggproblem, diskbråck och nack- och axelbesvär.

Har tidigare undervisat i anatomi, fysiologi och behandling av muskel- och ledbesvär på Axelsons Gymnastiska Institut under 15 år .

Utöver min naprapatutbildning  har jag vidareutbildat mig inom idrottsmedicin, nålbehandling mot smärta samt rehabilitering av ryggbesvär och diskbråck.

Jag har ett kontaktnät med läkare och andra vårdgivare som jag konsulterar kring klurigare patientfall.

Om du konsulterar mig så lägger vi upp en personlig behandlings- och rehabplan så att du får en hållbar långsiktig behandling.

Paula Olsson

  • Cert.diplomerad massageterapeut sedan 2004
  • Cert.diplomerad spaterapeut 2005, Int.
  • Lic personlig tränare sedan 2013.
  • Gruppträningsinstruktör inom funktionell styrka
  • Zumba, fitness & yoga intruktör

Boka Paula

Massagegterapeut & PT

Telefon: 070-333 58 84

E-mail: paula@arningerehab.se

I dag arbetar jag som massageterapeut/kroppsterapeut och personlig tränare på heltid.

Sedan min utbildning till massageterapeut så har jag behandlat många olika smärttillstånd -& skador som tex: hälsporre, ryggskott, löparknä, nacke-samt axelinpingment/skador och utbrändhet.

I de allra flesta fall handlar det om dålig rörlighet ,otränad , instabilitet & balans. Jag tar fram behandlingsplan & träningsprogram i olika former anpassade utefter dina behov.

Att vara personlig tränare & massageterapeut är en fantastisk kombo – att se resultatet av en persons utveckling, motivation & prestation är helt klart den bästa lönen!

Jag tror på  helheten- att vara medveten om vad Du klarar av med Din kropp.

Hållbar träning-hållbara behandlingar-hållbara måltider.

Daniel Löfqvist

Dipl. massageterapeut på Axelsons gymnastiska institut 2006- 2007 Naprapathögskolan 2014-2018

Utreder och behandlar b la följande tillstånd:

Ischias, Spänningshuvudvärk, Käkproblematik, Stelhet, Ryggskott, Idrottskador, Nackspärr mm

Boka Daniel

Leg. Naprapat

Telefon: 070-774 70 60

E-mail: daniel@arningerehab.se

En behandling inleds alltid med ett samtal för att samla in fakta och historik om dina besvär och eventuella andra orsaker till att just du upplever besvären du söker för. Därefter utförs en undersökning där hållning och symmetri, ortopediska och funktionella tester genomförs.

På så sätt får jag en helhetsbild av dina besvär och varför dom har uppstått. Utefter det lägger vi gemensamt upp en behandlingsstrategi och rehabiliteringsplan.

Jag har genom åren träffat tusentals patienter med många olika typer av smärtor och besvär från rörelseapparaten. Under nästan 8 år arbetade jag runt om i Stockholm och utförde behandlingar på företag och hjälpte personalen till ett hälsosammare och friskare liv. Jag har även stor erfarenhet av att behandla elitidrottare på såväl landslagsnivå som världseliten inom friidrott och lagsporter.

Till mig är alla patienter välkomna som önskar bli av med smärta och optimera livskvalitet och prestation.

Eva Ekelöf

Diplomerad massör

Hälsocoach

Kostrådgivare

Grupptränare

Boka Eva

Dipl. Massör

Telefon: 070-9259923

E-mail: eva@arningerehab.se

Jag är diplomerad massör, utbildad på Axelsons, där jag även utbildat mig till hälsocoach. Förutom massage har jag kostrådgivning samt coachande samtal där vi gemensamt hittar dina inre styrkor och sätter upp önskvärda och realistiska mål.

Ett stort sug efter att röra på mig har lett till mycket fysisk aktivitet för egen del där jag bl a varit ledare för gruppträning samt ställt upp i div. olika konditionstävlingar såsom

  • Lidingöloppet
  • Vasaloppet
  • Vätternrundan
  • Stockholm Triathlon
  • Tough Viking

Jag är 50+ men absolut inte klar med dessa små ”nöjen”. Nästa mål är Stockholm Marathon 2019.