Om oss

 

Hej! Det är oss du träffar på Arninge Rehab!

 

author_magnusMagnus Hård

Leg. Naprapat sedan 1993.

Arbetat med idrottsmedicin för fotbollslag på elitnivå, hos Spårvägen, Nacka och Djurgården. Har även arbetat med Svensk Vattenpolo och Svensk friidrott. Där behandlade jag idrottsskador av olika slag; t.ex. muskelbristningar, stukade fötter samt knäskador och rehabilitering av dessa.

Jag arbetar kontinuerligt med friskvård för personalen på Vattenfall sedan 15 år. Där behandlar jag kontorsskador, lägger upp rehabprogram och förebyggande träning för bl.a. ryggproblem, diskbråck och nack- och axelbesvär.

Har tidigare undervisat i anatomi, fysiologi och behandling av muskel- och ledbesvär på Axelsons Gymnastiska Institut under 15 år .

Utöver min naprapatutbildning  har jag vidareutbildat mig inom idrottsmedicin, nålbehandling mot smärta samt rehabilitering av ryggbesvär och diskbråck.

Jag har ett kontaktnät med läkare och andra vårdgivare som jag konsulterar kring klurigare patientfall.

Om du konsulterar mig så lägger vi upp en personlig behandlings- och rehabplan så att du får en hållbar långsiktig behandling.

 

author_paulaPaula Olsson

Cert.diplomerad massageterapeut sedan 2004, cert.diplomerad spaterapeut 2005, Int. Lic personlig tränare sedan 2013. Gruppträningsinstruktör inom funktionell styrka, zumba fitness & yoga.

I dag arbetar jag som massageterapeut/kroppsterapeut och personlig tränare på heltid.

Sedan min utbildning till massageterapeut så har jag behandlat många olika smärttillstånd -& skador som tex: hälsporre, ryggskott, löparknä, nacke-samt axelinpingment/skador och utbrändhet.

I de allra flesta fall handlar det om dålig rörlighet ,otränad , instabilitet & balans. Jag tar fram behandlingsplan & träningsprogram i olika former anpassade utefter dina behov.

Att vara personlig tränare & massageterapeut är en fantastisk kombo – att se resultatet av en persons utveckling, motivation & prestation är helt klart den bästa lönen!

Jag tror på  helheten- att vara medveten om vad Du klarar av med Din kropp.

Hållbar träning-hållbara behandlingar-hållbara måltider.